SHAAM URETERP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shaam Ureterp. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 10:04 Het eten was koud
27 nov 2022 om 23:02 Bg
27 nov 2022 om 19:01 Zéér snel bezorgd en was smakelijk. Gr.Frank
25 nov 2022 om 20:29 Eten was prima. Helaas wel bijna 2 uur moeten wachten. Dat is echt wel een probleempje bij Shaam.
25 nov 2022 om 20:08 Half uurtje te laat maar het was een vrijdagavond en Nederlands elftal speelde, dus begrijpelijk :-) Lekker eten
24 nov 2022 om 9:17 15 minuutjes te laat maar het eten was goed
20 nov 2022 om 20:07 De bezorgtijden zou 30 minuten zijn we hebben meer dan een uur gewacht en toen heb ik het alsnog zelf opgehaald . Dacht zo het dorp te steunen maar ik ga nog liever naar Drachten toe dan heb ik mijn eten veel eerder
13 nov 2022 om 23:13 Heel erg bedankt van jullie eten was smaak lekker heb nooit zo lekker eten gezien in me leven bedankt
9 nov 2022 om 18:16 Het eten kwam drie kwartier te laat. PIzza was matig
7 nov 2022 om 8:36 Heerlijk gegeten, werd verteld dat het vrij druk was, toch lekker eten mogen ontvangen en kreeg er zelfs een kortingsfolder bij voor op de eigen website van Shaam.
6 nov 2022 om 0:39 Mooi op tijd en lekkere hete pizza! Vriendelijke bezorger.
5 nov 2022 om 21:39 Lekker eten